4×4 specialist voor Alkmaar

Zoekt u een lokale expert in onderhoud en reparatie van uw 4×4 in de regio van Alkmaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een schat aan kennis en ervaring en zijn wij het adres voor de 4×4 rijder in Alkmaar. Verder hebben wij een systeem om 4×4 onderdelen een aantal keren per dag bij ons te laten bezorgen zodat uw weer snel met uw 4×4 op weg kunt.

De 4×4 specialist met kwaliteit en scherpe tarieven.

Bij Carteam van Langen, de 4×4 specialist voor Alkmaar staat een gedreven en ervaren team 4×4 specialisten voor u klaar om uw 4×4 goed en tegen scherpe tarieven te onderhouden en zo nodig te repareren. Met jarenlange ervaring met 4×4 én vele zeer tevreden klanten is Carteam van Langen daarmee dé specialist voor 4×4 onderhoud.
In de werkplaats is de specifieke 4×4 knowhow aanwezig voor onderhoud van en reparaties aan uw 4×4. Ook beschikken we over speciaal 4×4 gereedschap en diagnose apparatuur, hiermee kunnen wij de meest complexe elektronische storingen van uw 4×4 oplossen.

4×4 merk zit inmiddels in onze genen. Daarnaast zijn we een familiebedrijf, in de beste zin van het woord. Persoonlijke aandacht en attente service zijn wat ons betreft de gewoonste zaak van de wereld.

Daarom voor 4×4 onderhoud Carteam van Langen

  • Eenvoudig bereikbaar vanuit Alkmaar

  • Jarenlang 4×4 expertise

  • Betaalbare 4×4 tarieven

  • Persoonlijke service en aandacht

  • Specialistische 4×4 kennis aanwezig

  • Goed opgeleide 4×4 technici

Carteam van Langen is de 4×4 specialist in de regio Alkmaar voor de Toyota Landcruiser, Mitsubishi Pajero, Nissan Patrol en Landrover Defender.

Bel voor werkplaatsafspraak:

072-5092091

Maak afspraak online

Meer over het onderhoud van uw 4×4? Bel 072-5092091.

Stel vraag

Betaalbare 4×4 tarieven

Bij Carteam Autoservice van Langen in Schoorl betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar 4×4 onderhoud.

Haal- en brengservice

Carteam Autoservice van Langen in Schoorl houdt u mobiel, ook als uw 4×4 in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van BOVAG

Carteam Autoservice van Langen is aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.